Žiadne produkty
Neváhajte navštíviť našu predajňu v Žiline. V príjemnom prostredí na vás čaká ústretová obsluha pripravená poradiť vám.
Konopná nátierka pre všetkých, ktorí ocenia jemnú chuť a netradičné zloženie. Základom sú konopné, slnečnicové a tekvicové semienka.
Slnečnicová nátierka pre všetkých, ktorí ocenia jemnú chuť a netradičné zloženie. Základom sú slnečnicové semienka.
Cícerová nátierka so 100% rastlinným pôvodom.
Rajčinovo-papriková nátierka pre všetkých, ktorí ocenia jemnú chuť a netradičné zloženie.
Ajvar je zeleninová pasta, pripravovaná predovšetkým z červených paprík s baklažánom a cesnakom. Ajvar pochádza z balkánskej kuchyne. Po druhej svetovej vojne sa stal v Juhoslávii populárny ako šalát (príloha) a dnes je populárny na Balkáne.
Ajvar je tradičná zmes červenej pečenej papriky, baklažánu a korenia.
Hlavnými ingredienciami nátierky sú cícer a koreňová zelenina. Vyvážené zloženie, krémová textúra a jemná chuť ju robia ideálnym riešením aj pre náročnejších jedákov.
Chutnou slnečnicovou nátierkou s paradajkami a bazalkou môžete natrieť krajec chleba, ryžové chlebíky alebo ju použiť ako náplň do slaných palaciniek a tortíl. Chutí tiež dobre s čerstvou zeleninou a bylinkami.
Sladká papriková nátierka zo špajze poteší najmä v zimnom období. Pripravovaní podľa tradičného receptu, akoby ju práve uvarila vaša babička v kuchyni. Vyskúšajte jedinečnú chuť červenej papriky.
Pálivá papriková nátierka zo špajze poteší najmä v zimnom období. Pripravovaní podľa tradičného receptu, akoby ju práve uvarila vaša babička v kuchyni. Vyskúšajte jedinečnú chuť červenej papriky.
Ako už samotný názov napovedá, nesklame vás svojou silnou chuťou. Táto naša nátierka poteší najmä v zimnom období. Pripravovaní je podľa tradičného receptu, akoby ju práve uvarila vaša babička.
Hľadáte chutný doplnok k servírovaniu syrov, mäsa alebo chlebíkov? Priniesli sme Vám novinku, ktorú si zamilujete. Otvorte si fľašu sladko kyslej hruškovej čatní a nechajte sa uniesť silnou vône a chutí škorice a klinčekov. Pozor, toto čatní je vysoko návykové! Čatní, pripravovaný inovatívnou technológiou, varení krátko, aby nedošlo k znehodnoteniu...
Cvikla alebo červená repa je dosť rozšírená v našich zemepisných šírkach a konzumuje sa najmä v podobe prírodných štiav, v polievkach či v šalátoch. Jej výnimočné liečebné vlastnosti poznali už aj naši predkovia. Cvikla má prijemnú sladkú chuť, ktorú sme doplnili sladkou šťavou z jabĺk. Príchuť cviklovej omáčky sme nakoniec podčiarkli voňavým korením....
Ajvar je tradičná zmes červenej pečenej papriky, baklažánu a korenia, populárna po celom Balkáne.
Zo slovenskej smotany a masla. Vyrobené na Slovensku. Vyskúšajte na zmrzlinu, toast, brownie alebo priamo z fľašky lyžicou.
BIO rastlinná nátierka s mrkvou je ideálna na raňajky, obed či večeru a chutí skvele ako za studena, tak aj za tepla. Vhodné pre deti od 3 rokov.