Žiadne produkty
Neváhajte navštíviť našu predajňu v Žiline. V príjemnom prostredí na vás čaká ústretová obsluha pripravená poradiť vám.
Špaldové kernotto vzniká lúpaním a brúsením pšenice špaldovej.
Bulgur. Tento tajomný názov pochádza z arabštiny a znamená "varený". Je to drvené zrno pšenice.
Ovos nahý používame ako prílohu, do zeleninových šalátov, zapekaných jedál.
Čierna ryža má výrazné sfarbenie šupky spôsobené veľkým množstvom antokyanov.
Thajská jazmínová ryža alebo voňavá ryža je najlepším thajským druhom ryže s nezameniteľnou kvetinovou príchuťou.
Za exotickým názvom se skrýva tradičná juhoamerická plodina, ktorú v poslednej dobe objavuje celý svet.
Jačmenné krúpy sú vhodné do polievok, nátierok, šalátov, na zapečenie, dusenie i ako príloha.
Za exotickým názvom se skrýva tradičná juhoamerická plodina, ktorú v poslednej dobe objavuje celý svet.
Pohánka vypestovaná na Morave, konkretne v okolí Velkého Meziříčí. Lúpaná mechanickým spôsobom bez použitia tepla.
Pôvodom pochádza z amerického kontinentu no dnes sa už rozšírila do celého sveta. Veľmi populárnou je najmä v latisnkoamerickej kuchyni.