Žiadne produkty
Neváhajte navštíviť našu predajňu v Žiline. V príjemnom prostredí na vás čaká ústretová obsluha pripravená poradiť vám.
Zemiakové vločky sú takmer národným jedlom vo Fínsku, kde ich dokážu pripraviť na mnoho spôsobov.
Ražné vločky sú vyrobené špeciálnym technologickým postupom zo zrna raže ozimnej.
Mleté ovsené otruby spracovávané špeciálnym procesom.
Tapiokové perly sú obľúbené v ázijskej kuchyni najmä pri príprave sladkých jedál. Najbežnejšie sa z perál pripravuje puding alebo kaša.
Majú ľahko orieškovú chuť, sú drobné a po zaliatí horúcou vodou rýchlo zmäknú.
Špaldové vločky,ktoré sa vyrábajú navlhčením obilného zrna v pare a jeho následným lisovaním.
Ládovanie čokoládou, to je to, čo nás v poslednej dobe baví! Nová receptúra bez kávových zŕn v čokoláde.
Najuniverzálnejšie vločky pod slnkom. Vykúzlite s nimi rýchle a výdatné raňajky, zahustíte polievky a nátierky alebo upečiete voňavé a chrumkavé sušienky.
Jačmenné vločky sú väčšie ako iné vločky a tiež lepšie držia svoj tvar. Majú neutrálnu, príjemnú chuť. Chutiť vám budú v polievke, pečive, urobíte z nich aj nátierku alebo posýpku.
Vločky majú jemnú pohánkovú chuť a vôňu. Pohánkové vločky si dajte len tak v miske s ovocím a rastlinným mliekom. Skvele poslúžia ako základ pre karbonátky a zeleninové placky.