Žiadne produkty
Neváhajte navštíviť našu predajňu v Žiline. V príjemnom prostredí na vás čaká ústretová obsluha pripravená poradiť vám.
Prášok na výrobu seitanu alebo na zahusťovanie.
Je vhodná na pečenie chleba, rožtekov, koláčov, je možné ju pridať do placiek, palaciniek.
Jemne mletá biela múka, zomletá zo špaldového zrná po odstránení vrchnej šupky.
Jačmennú múku je možné používať na varenie a pečenie vo forme prímesi (cca 20%) do bežnej múky na zľahčenie a zvýšenie sviežosti, najmä do knedličiek.
Tapiokové perly sú obľúbené v ázijskej kuchyni najmä pri príprave sladkých jedál. Najbežnejšie sa z perál pripravuje puding alebo kaša.
JIZERKA - bezlepková zmes "ZELENÁ" s novou receptúrou, má čisté zloženie.
Zmesou Hraška môžete zdravo a lahodne zahusťovať polievky, omáčky, štavy a guláš.
Amarantová celozrnná múka, pomletá zo zŕn amarantu.
Mandľová múka je potravina z lúpaných sladkých mandlí.
S touto múkou upečieme chleby, croissanty i sladké šišky.
Ryžová múka sa tradične používa na výrobu rezancov, dezertov a iných sladkostí v juhovýchodnej Ázii.
Jizerka bezlepková zmes ZLATÁ – s pôvodnou receptúrou, obsahuje bezlepkový pšeničný škrob.
Hraška pikantná je ochutená cesnakom a chilli korením. Je používaný predovšetkým ako lahodné cestíčko na obaľovanie, ktoré šetrí čas a skvele chutí.
Tapioková múka je známa ako tapiokový škrob. Biela, veľmi hladká, chuťovo je trochu sladká.
Bezlepková múka vyrobená tradičným spôsobom pomocou mlynských kameňov z mechanicky olúpanej pohánky.
Múka je vyrobená v bio mlyne v malej šarži tak, aby sa k vám dostala čo najčerstvejšia.